Flowers won't last, but doing good will!

Okky Jaspers
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 7.500 (238%)

Lieve allemaal,

Helaas heeft onze goede vriend Melvin op 26 november na lang vechten, de strijd tegen een vreselijke hersentumor verloren. Velen van ons hebben Melvin leren kennen in Oostenrijk, als gepassioneerde (après)skileraar. We zijn allemaal zo geraakt door dit vreselijke nieuws, dat we mooie bloemen hebben georganiseerd voor zijn afscheid. Er wordt echter zoveel geld overgemaakt, dat we zelfs met het allergrootste boeket nog geld overhouden. Een van ons is toen met het idee gekomen om de rest van het bedrag te doneren aan een goed doel.

Op zoek naar een goed doel kregen wij een tip van de lieve ouders van Melvin, dat we ook een donatie kunnen doen aan het UMC Utrecht, speciaal voor de artsen en de aandoening van Melvin. Dit vinden wij allemaal zo speciaal, dat we direct deze pagina hebben opgezet. Met alle vrienden en kennissen vanuit de bergen hebben wij al een mooi bedrag opgehaald, maar voor onderzoek naar hersentumoren is natuurlijk veel meer geld nodig. Helaas kunnen wij Melvin hier niet mee terughalen, maar met onze donatie, en hopelijk die van jou, hopen we wel dat het UMC Utrecht, prof. dr. Robe en dr. Seute verder onderzoek kunnen doen naar de aandoening van Melvin.

Laten wij met zijn allen een klein steentje bijdragen aan onderzoek naar deze vreselijke ziekte. Voor Melvin, voor alle nabestaanden, maar vooral voor iedereen die aan het vechten is tegen deze verschrikkelijke ziekte. Dit is het minste wat wij kunnen doen. De eerste donatie is van een groot deel van alle vrienden uit Oostenrijk, hopelijk volgen er nog veel meer!

Lieve Melvin, wij strijden verder, voor jou! Bedankt voor alle support!

Bekijk alle
16-03-2020 | 20:21
24-02-2020 | 07:46
02-02-2020 | 02:54
07-11-2019 | 19:09
31-05-2019 | 10:14 Uit eigen ervaring zeer dankbaar voor de deskundigheid én vriendelijkheid in het UMC
Bekijk alle

Melvins strijd gaat door

27-05-2019 | 10:00 Afgelopen november verloor Melvin de strijd tegen een hersentumor. Zijn vrienden missen hem ontzettend en besloten geld in te zamelen om de mooiste bloemen op zijn begrafenis te hebben. “Er werd echter zoveel geld overgemaakt, dat we zelfs met het allergrootste boeket nog geld overhielden. Toen kwamen we op het idee om de rest van het bedrag te doneren aan een goed doel” geeft een van de vrienden aan. Een grote groep kwam in actie om onderzoek naar hersentumoren mogelijk te maken. Voor Melvin, voor alle nabestaanden, maar vooral voor iedereen die aan het vechten is tegen deze ziekte. De cheque met de opbrengst werd overhandigd aan o.a. prof. dr. Pierre Robe, die het onderzoek leidt. Lees verder: http://bit.ly/30Ghy90
Lees meer